/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ontwerpen-en-ontwikkelen.jouwweb.nl
Start » Visagie

De Visagie:

 

Als sector Zorg en Welzijn breed regelen wij de visagie voor de acteurs van de musical.
Het is belangrijk, dat jullie als een team een geweldig mooi resultaat neerzetten. Zodat de toekomstige derdejaars, graag naar Zorg en Welzijn willen komen.
Naast samenwerken binnen onze eigen sector, ga je ook samenwerken met de andere sectoren op school.
Je gaat ongeveer 50 uur besteden aan de opdrachten via de webquest van visagie.
Hiernaast verwachten we dat je 12 uur besteed aan schoolbrede taken. Verdiep je in de website om te zien welke taken er zijn en waar jij je kwaliteiten kan inzetten.
Het is je eigen verantwoordelijkheid om hier afspraken over te maken.
Hoe jij je tijd besteedt verantwoord je in de tijdstabel, deze vind je hier .
Dit lever je samen met je verslag in. Het totale product komt in je portfolio.

De kapsels van de acteurs worden door de plaatselijke kapsalon `de Knipschaar`verzorgd. Zij bieden gedurende het schooljaar stage plaatsen aan college de Brink.

Ga verder in het voorwoord ω