/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ontwerpen-en-ontwikkelen.jouwweb.nl
Start » Welkom » Navigatie

Navigatie

 

Op deze website vinden jullie alles wat je nodig hebt om als gezamenlijke derde klassers van "De Brink" een spetterende musical te organiseren.

Bovenin zie je verschillende onderdelen, die we hebben gekoppeld aan je sector. 

Sector Zorg en Welzijn visagie.
Sector Techniek (Bouw techniek) decor.
Sector Techniek (Grafimedia) muziek en geluid.
Sector Techniek (Grafimedia) kleding.
Sector Econmie (Handel en administratie) PR en kaart verkoop
Sector Economie (Consumptief) horeca

Onder deze kopjes vinden jullie een webquest, die jullie gaan maken. Deze opdrachten helpen jullie om tot een mooie musical te komen.

Voor de docenten is ook een kopje gemaakt. Hier zijn oa de eindtermen en verantwoording opgenomen.

Zoals jullie weten is dit de eerste aftrap die De Brink maakt met het organiseren van een musical. We zijn daarom erg benieuwd naar jullie mening, zodat we mogelijke verbeterpunten het volgende jaar kunnen aanpassen.
Onder het kopje peerassesment, kun je ons je mening geven.

Als schoolbrede werkgroep, hopen we dat jullie met net zoveel enthousiasme en plezier aan deze opdrachten werken als wij hebben gehad met het Onwerpen en Ontwikkelen.

Mevrouw Hamelink Zorg&Welzijn 
Mevrouw Hoekstra Techniek (bouw)
Mevrouw Morrison Economie
Mevrouw Bazen Techniek (grafimedia)
Veel succes en tot 30-06-2013 
Ga naar de volgende pagina ω