/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ontwerpen-en-ontwikkelen.jouwweb.nl
Start » Visagie » Werkwijze » opdracht 5

Opdracht 5

Opdracht 5: (12 uur)

Bepaal je kleur
A. Moodboard maken individueel, wat is jouw kleur?
 
Zoek op http://www.vbowonenenzo.nl/content.asp?id=61 naar wat een moodboard is. Maak nu je eigen moodboard. In het lokaal liggen allerlei spullen om een moodboard te kunnen maken. Veel plezier!


B. Zoek iemand met wie jij zou willen samenwerken. Maak voor de samenwerking afspraken waar jullie je beiden aan gaan houden. Vervolgens ga je samen met je maatje nog een moodboard maken. Deze gaan jullie maken als voorbereiding op de visagie van de acteur van de schoolmusical.

C. Schrijf de afspraken die je gemaakt hebt over samenwerken op. In een 1/2 A4 schrijf je op wat je ervaring is met samenwerken. Heb jij je aan de afspraken gehouden? En heeft je maatje zich aan de afspraken gehouden? Wat wil je een volgende keer anders aanpakken?

Maak een Gratis Website met JouwWeb