/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ontwerpen-en-ontwikkelen.jouwweb.nl
Start » Visagie » Voorwoord

 

Voorwoord

Track the talent!
 
Een avondje uit...
Als je naar het theater gaat kijk je naar een voorstelling. Dit kan zijn een toneelstuk, maar ook een cabaret of een musical.  
Aan het eind van de voorstelling klap je hard voor de spelers.  In de lobby drink je nog een drankje en praat je na over de voorstelling. Je hebt dan vaak een leuke en gezellige avond gehad en gaat met vele goede herinneringen naar huis...
 
Weet je wat er allemaal komt kijken bij een voorstelling?
Terwijl jij aan het genieten bent van de voorstelling zijn heel veel mensen  voor, tijdens en na de voorstelling heel hard aan het werken. Niet alleen de spelers maken het theater mogelijk, maar ook de decorbouwers, mensen van het geluid, het licht, de gordijnen bedienen. Er zijn ook mensen van de muziek, de kleding, de visagie, en de kaartverkoop en ga zo maar door. Zij allen hebben die geweldige avond mede mogelijk gemaakt.  
 

Nu denk je vast: Wat heb ik daar nou mee te maken? Nou, dat zit zo...
Je zit nu in het derde jaar van het VMBO en wist je dat jij ook een glorieuze rol zou kunnen vervullen in het theater?
Track the Talent! is net van start gegaan en het theater is opzoek naar nieuw talent.
Jij bent hiervoor geselecteerd en de komende weken ga jij je verdiepen in de werkzaamheden van de afdeling visagie van het theater. Aan het eind van deze weken heb jij je talent ontdekt en ontwikkeld. Dit doe je door aan de volgende doelen te werken:


 
  • je hebt inzicht in de doelgroepen en werkvelden in de branche van Zorg en Welzijn, uiterlijke verzorging
  • je weet welke toekomst mogelijkheden jij hebt
  • je kan werken volgens een planning
  • je kan reflecteren op je eigen handelen
  • je kan op systematische wijze werkzaamheden uitvoeren
  • je kan samenwerken
  • je kunt een goede grondhouding hanteren. Dit betekent dat je kunt omgaan met regels en je houdt  aan de gemaakte afspraken. Ook betekent dit dat je respectvol omgaat met anderen.
  • je kunt informatie opzoeken en een verslag maken
  • je hebt kennis aspecten die van invloed zijn op het uiterlijk en de betekenis daarvan.
 
Wist je dat: Door alles wat je de komende weken gaat doen je bewijsstukken verzameld die je zo in je portfolio kan toevoegen? Mooi meegenomen toch? Namens De Brink wensen we je heel veel succes en heel veel plezier in de komende weken!
Ga door naar de opdrachten ω