/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ontwerpen-en-ontwikkelen.jouwweb.nl
Start » Visagie » Werkwijze » opdracht 6

Opdracht 6

 

Opdracht 6: (8 uur)
Leren van de expert!
Een bekende visagistStoer komt deze week op school om jullie een workshop visagie te geven. Tijdens deze workshop leren jullie alle ins en outs over de visagie bij musicals en theater. Ook gaan jullie alle tips en trucs leren.
Wie wil dat nou niet? Maak je eigen lijstje met tips en trucs die je kan gebruiken bij de visagie van je acteur.

 

Uiteindelijk gaan jullie onder leiding van deze bekende visagist bij elkaar de visagie aanbrengen zoals jullie ook gaan doen bij de musical.  
Belangrijk is dat jullie een foto toestel meenemen zodat jullie alle opmaak fasen op beeld kunnen vastleggen.
Het bijwonen van deze workshop is een echte aanrader. Maak een plan van aanpak, waarin jullie stap-voor-stap de visagie vast leggen voor jullie acteur.

De workshop wordt op 2 verschillende dagen geven. Klik hier. Er staan 2 data vermeld, maar schrijf je snel in want vol=vol.